RAJZOLNI MINDENKI TUD !


A honlap teljes tartalma (szöveg és fotó) a www.rajzoljunk.hu szellemi tulajdonát képezi, azok engedély nélküli másolása illetve megjelenítése más oldalakon szerzői jogokat sért és feljelentést von maga után!

Tanfolyamon készült rajzok

NE VÁSÁROLJ KUTYÁT, HANEM FOGADJ ÖRÖKBE!

 

VENDÉGKÖNYV

 

"Fantasztikus volt, nagyon élveztem, és ami a csoda SIKERÜLTEK a rajzok. Nagyon sokat tanultam, és ezt KÖSZÖNÖM!!! Rendkívüli módon élveztem. A rajztudáson túl amiből még sokat kaptam, az az ÖNBIZALOM. Gratulálok a tanfolyamvezetéshez, a szó szoros értelmében JÓ PEDAGÓGUS vagy. Köszönöm az élményt, a tudást és a sok bíztatást.

H.K.Mária"

 

"Jó volt hogy kevesen voltunk, bár a tanfolyam tényleg intenzív és fárasztó, az eredmény magáért beszél. Köszi!"

Gy. Zsófia"

 

"A helyszín jó volt, és hogy nem kellett hónapokra előre regisztrálni. A kis csoport előnyeit is élveztem. Sokat tanultam, köszönöm!

L.Glória"

 

"Köszönöm ezt a sok pozitív élményt, amivel a tanfolyam által lettem gazdagabb. Messze felülmúlta az elvárásaimat, hiszen elég pesszimista voltam ezzel az egésszel kapcsolatban. Hihetetlen hogy most már TUDOK RAJZOLNI!

T. Éva"

 

"Nem mélyedtem bele előtte a jobb agyféltekés rajzolás technikájába, de meglepett a módszer. Tetszett a tanfolyam, bár az első két nap teljesen kiszívta az erőmet annyit rajzoltunk. A helyszín nagyon barátságos és hangulatos volt, jól éreztem magam. Nem gondoltam volna, hogy a 4. napon úgy rajzolom le magam, hogy a kép hasonlít rám.

K. Anett"

 

"Nagyon pozitív tapasztalatokkal zárom le a tanfolyamot. Ami valóban érdekes és mindig is gondoltam, hogy bárki meg tud tanulni rajzolni. A lényeg a látásmód, és hogy hogyan magyarázzák azt el. Nagyon jó módszereket ismertem meg, amivel elég hatásosan és látványosan aktiválni lehet a kevésbé igénybevett jobb agyféltekét.

I. Dóri"

 

"Fantasztikus élmény volt szembesülni azzal, hogy én is tudok rajzolni. A vonalak, árnyékok egyszercsak összeálltak képpé. Nagyon jó volt a tanfolyam, remek volt a hangulat, Ditta inspiráló volt. Örülök hogy elvégeztem ezt a 4 napot.

S.Móni"

 

"Nagyon jó hangulatban telt el a tanfolyam és nagy meglepetésemre már a 3. napon nagyon sokat fejlődött a rajztudásom!

Cs. Györgyi"

 

"Fantasztikus volt a tanfolyam, nem is tudtam hogy ilyenekre vagyok képes. Nagyon jó döntés volt hogy a Te tanfolyamodat választottam. Kedves, türelmes, segítőkész oktatót ismertem meg a személyedben, azt hiszem ezt az egész csoport nevében mondhatom. Természetesen folytatom otthon is a rajzolást, alig várom hogy nekikezdjek :-) Köszönöm!

H. Ági"

 

"Sose hittem volna hogy egyszer a pont-pont vesszőcske helyett bármi mást is le tudnék rajzolni. Az eredmény hatalmas meglepetés volt számomra. Összességében nagyon jól éreztem magam, teljesen kikapcsolt. Jó döntés volt, hogy részt vegyek a tanfolyamon, nem bánnám ha tovább tartott volna. Mindent köszönök!

V. Annamária"

 

"Nagyon jó, amit a rajztanfolyamról ígérnek, valóban megrajzolható a különbség :-)

C. Ildikó"

 

"A tanfolyam garantált sikerélmény! Jó, azért alaposan meg kellett dolgozni a sikerért, de a 4. nap végére mindenki meglepődött azon mire képes. A csoportban minden korosztály képviseltette magát, teljesen eltérő érdeklődéssel, előélettel és kézügyességgel, de az utolsó napra eltűntek a különbségek, mindenki tudott rajzolni :-) A hangulat kellemes, családias volt.

M. Szilvia"

 

"Rajzolni tudó létemre is rengeteget fejlődtem. A tanfolyam színvonalas volt, élvezetes, jó társaság, Ditta nagyon kedves és szuper tanár!!! Köszönöm!!!

Sz.Szilvia"

 

"Ez maga a CSODA!! Ceruza cca. 40 éve nem volt a kezemben, most meg TUDOK RAJZOLNI! EZ NEM HUMBUG!!! Köszönöm Ditta, köszönöm.

H. Marika"

 

"Szuper, szenzációs! Sosem gondoltam volna, hogy egyáltalán rajzolni megtanulok, nem hogy portrét készíteni!

I. Krisztina"

 

"Kemény munka volt, de megérte! Jó hangulatú, egyénre szabott oktatást kaptunk. Köszi!!!

Zs. Katalin"

 

"Nagyon élveztem és remélem úgy tudom hasznosítani az itt tanultakat, ahogy elképzeltem. Mindenféleképpen jó döntés volt eljönni!

T. Vivien"

 

"Hihetetlen szkeptikus voltam a kezdetekkor, viszont a végeredmény az ami HIHETETLEN! Amint felfogtam miről (hogyan...) is van szó, ráállt az agyam! Köszönöm szépen!

B. Ákos"

 

"Köszönöm hogy itt lehettem, hogy megtanulhattam azt, amiről azt gondoltam hogy sosem fogom megtanulni. Tetszett a laza, kötetlen, nyugodt hangulat, és hogy nem kellett sietni, kapkodni. Kedves, közvetlen egyéniségeddel sokat segítettél. Szeretettel gondolok rád:

Nné Marika"

 

"Azért neveztem be a jobb agyféltekés rajztanfolyamra, mert reméltem hogy rejtett rajztudásomat sikerül elővarázsolni. ŐSZINTÉN SZÓLVA EGY KIS VARÁZSLÁSRA SZÁMÍTOTTAM, DE NEM VOLT VARÁZSLÁS, INKÁBB KŐKEMÉNY MUNKA. Mindenesetre nagyon hasznos volt! Megmutatnám az általános iskolai művésztanáromnak 20 év után egy 4 napos tanfolyam után lám ilyet is tudok. Önbizalmamnak is jót tett ez a rajztanfolyam, mivel rájöttem hogy sok minden amit egyféleképpen elképzeltem saját magamról vagy amit bemagyaráztak a racionális bal agyféltekémnak egyszerűen nem igaz, nem az a valóság!!! Köszönöm.

P. Noémi"

 

"Nagyon élveztem a tanfolyamot, nagyon lekötött. Ami külön nagyon jó volt, hogy én eddig csak kockológiával foglalkoztam és ez egészen más volt, sokkal izgalmasabb. Nagyon jó érzés látni hogy miket rajzoltam le.

J. Tímea"

 

"Nagyon jó hangulatú családias tanfolyam volt, sokat tanultam, jól éreztem magam.

K. Bernadett"

 

A honlap teljes tartalma (szöveg és fotó) a www.rajzoljunk.hu szellemi tulajdonát képezi, azok engedély nélküli másolása illetve megjelenítése más oldalakon szerzői jogokat sért és feljelentést von maga után!