RAJZOLNI MINDENKI TUD !


A honlap teljes tartalma (szöveg és fotó) a www.rajzoljunk.hu szellemi tulajdonát képezi, azok engedély nélküli másolása illetve megjelenítése más oldalakon szerzői jogokat sért és feljelentést von maga után!

Tanfolyamon készült rajzok

NE VÁSÁROLJ KUTYÁT, HANEM FOGADJ ÖRÖKBE!

SZÍNES VILÁG

RAJZTANFOLYAM

A tanfolyam alapfeltétele a sima jobb agyféltekés rajzolás tanfolyam elvégzése!

A színes tanfolyam elvégzését azoknak ajánlom, akik a jobb agyféltekés rajzolás elsajátítása után szeretnének megismerkedni a színek világával is és hasonló sikereket szeretnének elérni e téren is. Természetesen itt is Dr. Betty Edwards módszerét követjük, az általa kialakított tematika alapján haladunk a tanfolyamon.

  

Mint ahogyan a grafitos rajzolásnál megtanultuk, a rajzunk nem csak fekete és fehér színekből áll, hanem a szürke különböző árnyalatai is segítik az élethű kialakítást. A színes tanfolyamon a színek különböző árnyalatait tanuljuk meg észrevenni, azt hogy pl. az ég nem egyszerűen kék, vagy hogy egy fa lombja nem egyszerűen zöld, hanem több színből, többféle színárnyalatból tevődik össze.

A tanfolyam első felében megtanuljuk a színelméletet, megismerjük az alapszíneket. Tanulunk színkeverést, tónusozást, egyszóval az alapját annak, hogy elkezdjünk színekkel dolgozni.

A tanfolyam második felében megkezdődik az igazi alkotás, megismerünk több technikát is és elkezdünk képeket készíteni. Mindezt többek között pasztellel, akvarell festékkel, akril festékkel valósítjuk meg. Igyekszem lehetővé tenni minél több technika kipróbálását a tanfolyamon, így ezek mellett, más egyéb eszközök is a rendelkezésre állnak.

A kész műalkotások természetesen hazavihetőek. Merthogy igen, műalkotásokról beszélhetünk a 4. nap végén!


TUDNIVALÓK A   S  ZÍNES VILÁG RAJZTANFOLYAMRÓL

A színes tanfolyamon csak az alaptanfolyamot nálam végzett tanulók vehetnek részt!

 

 

A TANFOLYAM ÁRA:

30.000,- FT,

melyből 5000,- Ft-ot kell kifizetni jelentkezéskor, ezzel biztosítod a helyed a tanfolyamra.

A befizetés történhet bankon keresztül, vagy személyesen is telefonon előre egyeztetett időpontban.

Csak az előleg befizetése után kerülsz fel a jelentkezési listára!

A fennmaradó összeget a tanfolyam első napján kell rendezni.

A tanfolyamok minden nap 10:00-17:00 óráig tartanak.

A tanfolyam kultúrált könyezetben, kiscsoportban, családias hangulatban zajlik, max. 8-10 fő vesz részt egy tanfolyamon ! A tanfolyam indulásához minimum 4 fő jelentkező szükséges!

Mint ahogyan az alaptanfolyamnál, itt is arra törekszem, hogy inkább kevesebb tanuló legyen, de mindenki kapja meg a megfelelő figyelmet.

A tanfolyamra nem kell hozni semmit, csak az alaptanfolyamon kapott rajzeszközöket (ceruzák, radír, hegyező..stb.)

Ajánlott olyan ruhában jönni, amiért nem kár, ha egy-két foltot kap!

Kávé, tea és ásványvíz rendelkezésedre áll a tanfolyam alatt, az étkezésedről te gondoskodsz.

Lepd meg ismerősöd ajándékutalvánnyal, melyet vásárolhatsz a teljes tanfolyamra, vagy az általad megjelölt összegért is! Az ajándékutalvány a kiállítástól számított 6 hónapig érvényes!

A tanfolyam végén egy elismerő oklevelet kapsz, valamint ha igényt tartasz rá, alkotásaidat e-mailben digitális formában is megküldöm részedre.
 

A honlap teljes tartalma (szöveg és fotó) a www.rajzoljunk.hu szellemi tulajdonát képezi, azok engedély nélküli másolása illetve megjelenítése más oldalakon szerzői jogokat sért és feljelentést von maga után!