RAJZOLNI MINDENKI TUD !


A honlap teljes tartalma (szöveg és fotó) a www.rajzoljunk.hu szellemi tulajdonát képezi, azok engedély nélküli másolása illetve megjelenítése más oldalakon szerzői jogokat sért és feljelentést von maga után!

Tanfolyamon készült rajzok

NE VÁSÁROLJ KUTYÁT, HANEM FOGADJ ÖRÖKBE!

 

MAGAMRÓL

 

A Pesti Rajziskola vezetőjeként /www.pestirajziskola.hu/ 3 éve tanítom a jobb agyféltekés technikát.

Évek óta rajzolok és festek. Mindig érdekelt a képzőművészet a rajzolás és a színek.

Igazából a festés az, amit mindig szerettem, és ez azért volt így, mert a rajzolás mindig nehezen ment. Míg az ecset könnyedén szárnyalt a kezemben addig a ceruza mindig csak akadozott.

Akik a képeimet látták el sem tudták képzelni, hogy a rajz gondot okoz nekem. Nem gondolták, hogy iszonyú erőfeszítés és koncentrálás eredménye a kép, hiszen a végeredmény mindig jó volt.

Amikor először hallottam Dr. Betty Edwards módszeréről, azonnal felcsigázott, hiszen arra a gyenge foltomra véltem megoldást találni, amellyel mindig is küzdöttem.

Beiratkoztam egy tanfolyamra, és megdöbbenésemre teljesen máshogy kezdtünk el a rajzzal foglalkozni, mint ahogy azt akár az iskolában is tanultuk. Játékosan, remek feladatokkal észrevétlenül jutottam el oda, hogy szeretek és tudok rajzolni.

Egyszerűen hihetetlen volt a felismerés, hogy amivel évekig küzdöttem az 4 nap alatt semmivé lett. Azóta is folyamatosan képzem magam, örömmel nyúlok a ceruzához és alig várom az új kihívásokat.

Amikor elvégeztem a tanfolyamot beleástam magam Dr. Betty Edwards módszerébe rengeteget foglalkoztam vele, még többet szerettem volna tudni erről az egészről. Sokat tanultam és elsajátítottam mindent ami ezzel kapcsolatos. Ezt a tudást és örömöt szeretném átadni mindazoknak, akik hozzám jönnek tanulni.

A tanfolyamokon remek hangulatú közvetlen csoportok szoktak kialakulni, amit a sikerélmény, az egymás sikereinek megélése még jobban megerősít. Ha szeretnéd, akkor a tanfolyam végével nincs vége a tanulásnak. A sikerélményt a tanfolyamok után is átélheted Rajziskolánkban, ahol profi képzőművész tanárok fogják tovább a kezed és vezetnek további sikereid felé.

 

PÁR SAJÁT MUNKÁM

 

     

 

    

 

-o-o-o-o-o-o-o-o-o-o-o-o-o-o-o-o-o-o-o-o-o-o-

 

   

      

 

A honlap teljes tartalma (szöveg és fotó) a www.rajzoljunk.hu szellemi tulajdonát képezi, azok engedély nélküli másolása illetve megjelenítése más oldalakon szerzői jogokat sért és feljelentést von maga után!